Doina Oltului intră azi la duel

222

Ansamblul Profesionist Doina Oltului intră astăzi la duel cu un ansamblu din Botoșani. Duelul Ansamblurilor este transmis în direct la Pro Tv, începând cu ora 15.00, oltenii având posibilitatea de a-și duce ansamblul în finală, prin vot.

Un SMS la 1266 cu mesajul „OLT” sau votul pe pagina http://www.lamaruta.protv.ro/voteaza, îi pot duce pe îndrăgiții artiști profesioniști ai Oltului în finală. Este momentul în care oltenii trebuie să-și susțină oltenii, să demonstreze țării întregi că județul știe cum să-și promoveze zestrea folclorică. Oltul are cu ce se mândri și ține de noi, de fiecare, să ne votăm. Un vot dat pentru Doina Oltului, este un vot pentru Olt, pentru fiecare dintre noi.

Începând cu ora 15,00, Doina Oltului intră la duel în cadrul emisiunii „La Măruţă”, Duelul Ansamblurilor fiind transmis în direct. Concurența vine din Botoșani, iar pentru a deveni câștigători oltenii au filmat în locații idilice ale județului și vor prezenta în premieră pe micrul ecran dansul „La izvor”. Marea finală va avea loc pe 19 februarie 2018, marele premiu pus în joc fiind de aproximativ 3.200 euro brut.

Dacă astăzi Doina Oltului cere votul oltenilor, pe 31 ianuarie, un alt ansamblu din județ calificat în semifinale mobilizează publicul: Ansamblul Poarta Olteniei Gal Ghimpețeni.

Haideți să-i ducem pe oltenii noștri în FINALĂ! Votați OLT! SMS 1266 sau online