Rutiera, acțiune de amploare: 21 permise reținute, 126 amenzi

130

15 echipaje de poliție rutieră s-au aflat ieri în trafic, într-o acțiune de amploare la nivelul întregului județ. Razia s-a lăsat cu consecințe pentru șoferii care au încălcat regulile.

polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au organizat ieri o acțiune la nivelul întregului județ, ce a avut drept scop depistarea conducătorilor auto care nu respectă obligațiile privind acordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului sau a priorității de trecere a altor vehicule.

La această acțiune, au participat 15 echipaje de poliție rutieră. Și nu puțini au fost cei care au fost depistați încălcând regulile. ʺCu această ocazie, au fost aplicate 126 sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.200 lei. Totodată, au fost reținute 21 permise de conducere, dintre care: 15 pentru neacordarea de prioritate pentru pietoni, 1 pentru neacordarea de prioritate pentru vehicule, 1 pentru consum de băuturi alcoolice și 4 pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric.ʺ, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Poliția olteană avertizează șoferii că astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, în vederea asigurării siguranței în trafic.