Femeie bătută de un angajat al Consiliului Județean.„S-a coborât din maşină şi m-a lovit”

252

O femeie care își ducea copilul la grădiniță și a parcat în apropierea casei unui angajat al CJ Satu Mare, a depus plângere la poliție, declarând că bărbatul i-a spart nasul și maxilarul.

Femeia spune că şi-a lăsat maşina în faţa unei case, astfel încât să nu blocheze accesul în şi din curte. Nu a reuşit să ajungă cu copilul la grădiniţă, pentru că proprietarul imobilului respectiv a şi ieşit din curte. Potrivit femeii, în acel moment ea a mişcat maşina, parcată paralel cu casa, pentru a lăsa şi mai mult spaţiu acelui şofer să iasă din curte.

„Eu, când am ieşit prima dată din maşină, eram aşa (n.r. între uşă şi maşină) şi dumnealui a venit aproape de mine. În momentul acela eu am închis maşina, eu am venit cam până în spatele maşinii, am avut loc să trec pe lângă maşina mea şi maşina dânsului pe care a scos-o din curte. În momentul ăla m-am dat doi paşi în spate şi el s-a coborât din maşină şi m-a lovit în faţă”, afirmă Natalia T, femeia agresată.

Femeia susține că a dorit să ajungă la o înţelegere amiabilă cu bărbatul care a lovit-o, dar acesta nu a stat la discuţii.

Femeia a depus plângere la poliţie. „S-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe în care cercetările se desfăşoara sub supravegherea Parchetului Satu Mare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, iar, la sfârşitul cercetării, pentru a se dispune măsurile legale”, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.