Elevă lovită cu pumnii și picioarele în microbuzul școlar

252

Imagini în care o elevă este lovită în mod repetat de un coleg, în timp ce se aflau în microbuzul şcolar, fără ca vreun adult să intervină, au apărut pe o rețea de socializare.

Polițiștii din Buzău au deschis astfel o anchetă, după ce un elev de 12 ani o loveşte pe o colega sa, de aceeaşi vârstă, cu pumnii şi picioarele. Ceilalţi copii râd şi spun ”Dă-i, dă-i, dă-i”.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat că poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

“Colegii mei s-au autosesizat. Copiii se întorceau de la şcoală, mergeau în Vadu Soreşti. Ancheta va stabili de la ce a pornit totul şi ce s-a întâmplat de fapt. Incidentul s-a petrecut după terminarea orelor de program”, a spus Drăghiciu.

“Ei s-au mai ciondănit. El are apucături de acest fel. Provine dintr-o familie cu probleme. A mai avut nota scăzută la purtare. Noi încercăm să-l ajutăm. Acum e o comisie la nivelul şcolii care anchetează incidentul”, a declarat directorul şcolii, Alexandru Constantin.

Acesta a mai spus că în microbuzul şcolar nu era niciun cadru didactic, în momentul producerii altercaţiei, întrucât profesorul care trebuia să-i supravegheze este din Buzău, iar în ziua respectivă a avut o problemă şi a plecat imediat după terminarea orelor.