Zăpada nu a pus probleme în județ până acum

102

Deși aflat sub Cod Galben de cantități însemnate de zăpadă, valabil până la ora 11.00, în Olt până la această oră nu sunt semnalate probleme.

Ninge abundent, iar stratul de zăpadă este de câțiva centimetri. Temperatura la această oră este de 1 grad Celsius (se simte – 1 grad), iar meteorologii anunță ninsori până deseară la ora 22.00, cu Cod Galben în vigoare până aproape de ora prânzului. Ninsoarea nu a pus probleme de trafic în județ și nici nu a lăsat fără curent electric locuitorii Oltului.

“Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ. Până în acest moment nu sunt probleme. În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, ora 8.00, nu erau localități nealimentate.”, anunță Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt ISU Olt și al Comandamentului Județean pentru Situații de Urgență.

Atenționarea de Cod Galben a fost trimisă societăților de deszăpezire, instituțiilor care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență ale celor 112 localități din județ. La nivelul Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență s-a dispus măsura asigurării permanenței pe timpul Codului Galben.

Pe aceeași temă:

Vin ninsorile! Oltul, sub atenționare de cod galben