Orban vine la Slatina. Află ce-l aduce pe președintele PNL în reședința Oltului

284

Liberalii olteni se vor reunit sâmbătă pentru a decide cine preia cu acte în regulă șefia PNL Olt. La lucrările conferinței județene va lua parte și președintele partidului Ludovic Orban. Perioada de înscriere a expirat aseară. Având în vedere că pentru funcția de președinte rămasă vacantă după decesul lui Ion Moisescu s-a înscris doar actualul lider interimar Liviu Voisculescu, nu este greu de ghicit cine va fi șef cu acte în regulă.

Conferința Județeană de alegeri a PNL Olt este programată pentru sâmbătă, 26 ianuarie,la Casa Tineretului. La întâlnire este anunțată prezența președintelui PNL Ludovic Orban, a vicepreședintelui Gigel Știrbu dar și a altor lideri ai partidului.

Liberalii mai scot la ,,concurs,, pe lângă funcția de președinte PNL Olt și pe cele de pri-vicepreședinte, rămasăe vacantă în urma demisiei lui Dan Stana, dar și mai multe posturi în structurile de conducere. Din informațiile deținute de noi, liberalii cu ștate vechi în organizație nu se înghesuie să ocupe posturile vacante.