Incins de farmecele unei copile, un bărbat a fost băgat la răcoare. Află pentru cât timp

382

Bărbatul de 47 de ani din comuna Izvoarele care miercuri a agresat o adolescentă de la școala din comuna Găneasa a ajuns în arestul IPJ. El a fost reținut în această seară pentru 24 de ore și va fi prezentat mâine judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Slatina cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală.

Procurorul care a preluat cazul elevei din Găneasa, agresată sexual chiar în curtea școlii de un bărbat care lucra la canalizarea comunei, a decis cu puțin timp reținerea acestuia pentru 24 de ore, dar și prezentarea lui la judecător cu propunerea de arestare preventivă. Decizia procurorului vine după ce toată ziua l-au audiat pe individ, dar și pe eleva agresată, bunica acesteia dar și mai mulți elevi care au fost martori la scenele petrecute în curtea școlii. Omul legii a considerat că bărbatul a fost prea încins de farmecele adolescentei și are nevoie să stea la răcoare pentru o perioadă îndelungată.

Bărbatul acuzat de agresiune, în vârstă de 47 e ani, de fel din comuna Izvoarele, a agresat-o pe adolescenta din Găneasa chiar în curtea școlii, în pauza mare, în văzul mai multor colegi ai elevei. După agresiune, individul a dispărut din localitate.