Slătinenii vor petrece de ziua lor cu AMNA, Holograf, Corina Chiriac, Aurelian Temișan și Marcel Pavel

473

O serie de artiști de marcă vor concerta la Slatina, pe durata celor patru zile în care vor avea loc manifestări dedicate împlinirii a 650 de ani de la prima atestare documentară a orașului. O serie de spectacole vor avea loc în aer liber, altele în cadrul Galei Superlativelor și a Galei Seniorilor.

AMNA și Holograf vor deschide seria concertelor dedicate aniversării a 650 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Slatina. Ei vor evolua sâmbătă, începând cu ora 19.00, pe scena special amenajată pe Esplanadă.

Duminică va fi rândul cvartetul Hypnotique, a lui Aurelian Temișan și Marcel Pavel să-i încânte pe slătineni. Aceștia vor susține recitalurile la Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu,, în cadrul Galei Laureaților-Gala Superlativelor.

Marți, va sosi la Slatina, pentru a-i încânta pe cei mai vârstnici slătineni, Corina Chiriac cu ale ei șlagăre nemuritoare, iar miercuri vor cânta și ne vor încânta membrii Ansamblului Profesionist ,,Doina Oltului,,.

Concertul care va pune punct manifestărilor dedicate împlinirii a 650 de ani de atestare documentară a Slatinei va avea loc pe Esplanadă, la prânz, după ceremonialul militar și religios dedicat Zilei Unirii.