Selecție pentru studenții care doresc să lucreze în vacanță în Germania

35

Studenții olteni care doresc ca pe perioada vacanței de vară să lucreze au o ofertă din partea angajatorilor germani, în domeniul hotelier- gastronomic.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minimum 2 luni). “Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.”, declară Elena Țane, consilier Eures în acdrul AJOFM Olt.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Olt interesați de ofertă, pot înregistra dosarele  până pe data de 9 februarie, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.