Orașul dictatorului își premiază olimpicii

88

Administrația orașului de pe Plapcea înregistrează o altă premieră la nivel local: de acum înainte, anual, elevii cu performanțe deosebite vor fi premiați de către primărie.

Încet- încet, orașul cunoscut în toată țara ca loc de baștină al fostului dictator Nicolae Ceaușescu, își revine din amorțeală și decădere. Administrația locală a demarat mai multe proiecte în acest sens. După decizia de reabilitare termică a a unor blocuri de locuințe, a Școlii Generale și a grădiniței din oraș, de a asigura în spațiile publice acces gratuit la internet locuitorilor, de a reabilita fostul stadion ajuns o ruină, edilii își întorc fața și spre generația de mâine, spre valorile locale. Astfel, începând cu acest an, elevii care obțin performanțe la concursurile și olimpiadele școlare vor fi răsplătiți de către primărie. Premierea olimpicilor a fost anunțată de către viceprimarul Daniel Tudor.

“Performanța trebuie răsplătită! În ultima ședință de Consiliu Local, am venit cu propunerea de a premia toți copiii ce au obținut rezultate deosebite la concursurile la nivel județean cât și național, pe toate domeniile. Cred că este normal și firesc să apreciem cu toții efortul depus de acești copii pentru a obține aceste rezultate. Mulțumesc colegilor din Consiliul Local și nu în ultimul rând domnului primar pentru acordul dat la propunerea mea. În acest sens, îmi asum responsabilitatea ca în bugetul local pe 2018 să fie alocate resurse financiare pentru premierea acestor copii. Doresc ca această inițiativă să se respecte an de an pentru copiii cu rezultate deosebite.”, a declarat viceprimarul.

Pe aceeași temă:

10 blocuri, Școala Generală și Grădinița Scornicești, reabilitate termic. Consilierii locali au aprobat

sau

Wi-Fi GRATUIT pentru scorniceșteni în spațiile publice