Mihai Fifor, mulțumit de alegerea PSD

60

Deși Mihai Fifor era favorit la funcția de premier, alături de Stănescu, alegerea celor din PSD i se pare potrivită și cea mai bună posibilă.

Acesta a declarat că Viorica Dăncilă este cea mai responsabilă pentru această funcție, precizând că aceasta are “un profil european incontestabil” şi “o solidă experienţă politică şi administrativă”.

“România are, de ieri, un nou premier desemnat, doamna Viorica Dăncilă, unul dintre cei mai experimentaţi şi respectaţi europarlamentari români. Am spus şi în CEX, subliniez şi acum…PSD nu putea avea o opţiune mai bună”, a scris Fifor, joi, pe Facebook.

Potrivit premierului interimar, Viorica Dăncilă va continua punerea în aplicare a programului de guvernare pentru onorarea angajamentelor pe care PSD şi le-a asumat.

“Cu un profil european incontestabil şi având o solidă experienţă politică şi administrativă, Viorica Dăncilă va continua punerea în aplicare a Programului de guvernare pentru onorarea angajamentelor pe care PSD şi le-a asumat în faţa a milioane de români în decembrie 2016. Felicitări şi mult succes, Viorica Dăncilă”, a mai afirmat Fifor.