Descinderi în forță la interlopi și cămătari

185

Interlopii și cămătarii cărășeni care s-au bătut vineri ca în filme în plină stradă, au fost luați cu asalt de polițiștii din Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița.

Mascații au descins în șase locații, persoanele vizate fiind suspectate de cămătărie, șantaj și înșelăciune, tulburarea ordinii și liniștii publice, blocarea traficului, portul și folosirea de arme, precum și loviri și alte violențe.

 

“Amintim că pe 12 ianuarie romii din clanul Preda, David și Ioan, 44 și 22 de ani, aflați la bordul unui BMW au tăiat calea, în trafic, unei mașini în care se aflau rivalii lor. S-au pus de-a curmezișul străzii cu bolidul, executând o blocare așa cum au văzut în filmele cu polițiști. Unul din cei doi bărbați Preda s-a repezit să îl atace pe pasagerul din mașina adversarilor, în timp ce celălalt a luat un par și a făcut țăndări parbrizul rivalilor. În autoturismul care se deplasa regulamentar se aflau doi bărbați, unul de 54 de ani cu domiciliul în comuna Ciuchici, al doilea de 47 de ani, cu domiciliul în Oravița. Cei doi au ripostat loviturilor primite și au aplicat la rândul lor lovituri”, transmite Poliția Caraș Severin.