Focuri de armă într-o gară.De ce s-ar fi folosit pistolul cu cartușe din cauciuc

95

Un bărbat de 46 de ani, a sesizat la numărul de urgenţă 112 că, în timp ce traversa liniile pe sub vagoanele unui tren marfar, personalul de pază al garniturii ar fi tras asupra sa.

Întâmplarea s-a petrecut în gara din Deva,  în noaptea de marţi spre miercuri, iar agentul de pază din Constanţa care însoţea un tren de marfă a folosit pistolul cu cartuşe din cauciuc pe care îl avea asupra lui, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Trenul de marfă era format din 30 de vagoane încărcate cu fier şi trebuia să ajungă la o firmă din judeţul Constanţa.

Bărbatul care a sesizat poliția și a cerut îngrijiri medicale la fața locului deoarece ar fi fost rănit, a refuzat internarea și îngrijirile în momentul sosirii echipajului medical.

„În timpul cercetărilor efectuate, unul dintre agenţii de pază care asigurau paza garniturii de vagoane, a relatat poliţiştilor că a observat mai multe persoane în apropierea marfarului. După ce le-a somat verbal, pentru a îndepărta respectivele persoane din zona vagoanelor, a efectuat un foc de armă în plan vertical, cu o armă neletală. Arma fost ridicată pentru expertiză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.