Polițist snopit în bătaie de colegul său

246

Marți noaptea, un poliţist de la Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei, Sălaj, a fost agresat de un coleg, tot polițist, în timp ce se întorcea de la petrecerea organizată după bilanţul activităţii pe 2017.

Petrecerea avusese loc la o cabană la marginea orașului, iar pe drumul spre casă, a izbucnit un conflict între cei doi polițiști.

Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

“A fost aseară o agresiune între doi poliţişti de la Poliţia oraşului Şimleu Silvaniei. S-a întocmit dosar penal penal pentru lovire sau alte violenţe, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj”, a declarat miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Crin Bologa, a confirmat, la rândul său, că instituţia pe care o conduce a administrat dosarul penal, ce a fost repartizat unui procuror, în vederea efectuării urmării penale.

Poliţistul bătut a fost internat iniţial la spitalul din Şimleu Silvaniei, după care a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca pentru investigaţii medicale suplimentare, starea acestuia fiind gravă.