OFSD Olt și președintele CNMR salută propunerea Viorica Dăncilă

316
sursa: facebook

Atât Organizația Femeilor Social -Democrate Olt, cât și președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, caracaleanul Alexandru Cumpănașu, salută propunerea Viorica Dăncilă pentru funcția de premier al României.

Prima femeie premier din istoria României este propunerea social-democraților drept candidat pentru a prelua conducerea Executivului. Viorica Dăncilă se află la cea de-al doilea mandat de europarlamentar și a reușit, în premieră, să ia toate voturile în Comitetul Executiv Naţional al partidului ca și candidat pentru funcția de prim-ministru.

La aflarea rezultatului CexN, social-democratele din Olt au salutat pe pagina de socializare propunerea partidului. “Organizația Femeilor Social -Democrate Olt o felicită pe d-na Viorica Dăncilă, președinte a OFSD la nivel național, pentru nominalizarea pentru funcția de prim ministru al României. Are înțelepciunea și echilibrul necesare ducerii la îndeplinire a programului de guvernare. Succes!”, este mesajul OFDS Olt.

Și preşedintele CNMR, caracaleanu Alexandru Cumpănaşu, salută propunerea Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de premier, prin intermediul unui comunicat de presă.  “O cunosc bine pe Viorica Dăncilă şi este unul dintre cei mai echilibraţi oameni pe care îi cunosc. Personal pot spune cu certitudine următoarele despre dumneai: Profesionistă, discretă, modestă, elegantă. De asemenea, CNMR a colaborat foarte bine cu doamna Dăncila din calitatea de europarlamentar şi sunt convins că va avea acelaşi profesionalism şi echilibru şi din poziţia de prim-ministru daca va fi validată. Sper ca întreaga criză să se încheie cât mai curând, iar alegerea unei femei pentru această funcţie se impune după zeci de ani de prim-miniştrii bărbaţi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.