Bătrân găsit carbonizat la Slăveni. Soția și fiica au reușit să se salveze din incendiu

237

Tragedie într-o familie din comuna Gostavățu. Un bătrân de 68 de ani a murit ars de viu într-un incendiu care i-a distrus locuința. Soția și fiica sa, persoană cu handicap, au reușit să se salveze. Din păcate, în ciuda intervenției rapide a pompierilor de la Garda Stoenești, locuința a fost distrusă aproape în totalitate.

Incendiul a izbucnit a seară târziu când oamenii se pregăteau de culcare. Nimeni nu știe cum de cele două femei din casă au reușit să iasă la timp, iar bărbatul nu. Pentru că flăcările au cuprins rapid locuința, niciun vecin nu a putut interveni pentru a/l scoate pe bărbatul de 68 de ani din casă. Nu au reușit nici pompierii. La finalul acțiunii care a durat mai bine de o oră, pompierii au găsit în casă trupul bărbatului carbonizat.

“În urma incendiului au ars bunurile din două camere de locuit și dintr-un hol și tavanele celor trei încăperi. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un sistem de încălzire defect sau cu improvizații”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Se pare că familia folosea pentru încălzire o aerotermă.