Accident grav. Bărbat lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni, la Slatina

307

Un bărbat din Slatina a ajuns aseară la spital după ce a fost victima unui accident de circulație. Victima a fost lovită de o autoutilitară pe o trecere de pietoni. În urma impactului, ea s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și o serie de excoriați.

Accidentul a avut loc în zona de jos a Slatinei, pe o trecere de pietoni de pe strada Tudor Vladimirescu. Șoferul unei autoutilitare nu l-a văzut și l-a acroșat. Incidentul a fost raportat la 112 de un trecător. La fața locului au ajuns în scurt timp un echipaj SMURD .

„Pompierii SMURD Slatina au intervenit în această după-amiază, în municipiul Slatina, pe strada Tudor Vladimirescu, la un accident rutier. În urma accidentului, un pieton a fost rănit și a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Paramedicii au găsit pacientul, în vârstă de 70 de ani, din Slatina, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, dureri la umărul drept și la membrul inferior drept”, a declarat  Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

După ce starea de sănătate a victimei a fost evaluată de paramedici, aceasta a fost transportată la spital.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.