Accident cu un MORT şi patru răniţi pe DN54A Corabia- Orlea

582

Patru persoane rănite şi un decedat este rezultatul unui accident petrecut între localităţile Corabia şi Orlea, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Victimele au fost transportate la spitalele Caracal şi Corabia.

Şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 60 de ani, din Corabia, şi-a găsit astăzi după-amiază sfârşitul, pe DN 54A, în timp ce încerca să-şi repare autovehiculul. Bărbatul transporta cărbuni şi lemne şi oprise pe dreapta pentru a remedia o defecţiune tehnică la autoutilitară, fiind lovit mortal de o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Orlea, în care se aflau trei pasageri.

La accident au intervenit pompierii Gărzii Vişina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, la care s-au adăugat două echipaje  ale Serviciului de Ambulanţă. “La sosirea echipajelor, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 60 de ani, din orașul Corabia, a fost găsit decedat. Șoferul autoturismului, în vârstă de 67 de ani, din comuna Orlea, cu traumatism cranio-facial și traumatism cervical, și pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față, cu traumatism toracic și traumatism cranio-facial, au fost transportați la CPU Caracal. Pasagerele aflate pe bancheta din spate, una în vârstă de 54 de ani, cu traumatism cranio-facial, și cea de-a doua, în vârstă de 50 de ani, cu traumatism abdominal și traumatism cranio-facial, au fost transportate la Spitalul Corabia”, declară sublocotenentul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.