Parc de agrement pe Zmeurei, obiectiv neîndeplinit. Terenul revine CJ Olt

221

Peste 3000mp cedați în martie 2015 de către CJ Olt Primăriei Slatina cu scopul de a deveni parc de agrement vor reveni în domeniul public al județului, municipalitatea neîndeplinindu-și obligația asumată.

Curtea fostului Centru de plasament „Speranţa” de pe strada Zmeurei, cartierul Progresul, unde funcţionează şi Creşa nr. 9. Slatina, ar fi trebuit să fie acum parc. Zona de agrement pe care Primăria Slatina s-a angajat s-o realizeze în urmă cu aproape trei ani de zile pe o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați nu s-a realizat, astfel încât terenul pe care se află o fostă spălătorie și un bazin de înot va reveni în proprietatea domeniului public al județului și administrarea Consiliului Județean Olt, potrivit Hotărârii Consiliului Județean Olt nr. 35/26.03.2015.

Potrivit hotărârii, primăria se obliga să amenajeze un parc de agrement pe terenul ce face obiectul transferului, în termen de 2 ani de la data semnării protocolului de predare-primire a imobilului. Cum autoritatea publică locală nu a îndeplinit obligațiile ce îi reveneau, consilierii locali vor trebui să aprobe în următoarea ședință revenirea acestuia în administrarea CJ Olt.