Iarna, înfruntată cu utilaje noi de deszăpezire la Caracal

86
foto: ianuarie 2017

Zăpada a băgat ieri în ședință și administrația caracaleană. Primăria a anunțat că va scoate pe teren noile utilaje achiziționate la finele anului 2017.

“Pentru ca zăpada să nu ne dea de cap și anul acesta, municipalitatea a achiziționat la sfârșitul lui 2017 două utilaje, o autospecială și un tractor cu dispozitiv de montare lamă + încărcător frontal, care urmează să fie puse în funcțiune în perioada următoare”, a anunțat cu puțin timp în urmă Primăria Caracal.

Administrația fostei capitale romanațene a luat de ieri măsuri împotriva înzăpezirii, chiar de la primii fulgi de nea care au depus strat. Edilul Liviu Radu a convocat comandamentul pentru evaluarea stadiului pregătirilor de iarnă. La ședință au fost prezenți operatorul de salubritate (ADPP), reprezentanții Companiei de Apă Olt- sucursala Caracal, dar și șefii direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Caracal cu atribuții în implementarea Planului de Măsuri și Acțiuni pentru deszăpezire și combaterea poleiului în municipiu.