O slătineancă în semifinala Eurovision. Ascultă melodia

265

Nicoleta Țicală, fostă Floroni, din Slatina, s-a calificat în semifinalele Eurovision România. Ea va participa în semifinala de la Turda, programată pe 11 februarie.

Printre cele 60 de piese ajunse în semifinalele Eurovison România se numără și “Una Oportunidad”, interpretată de slătineanca Nicoleta Țicală, cunoscută publicului oltean cu numele de fată Floroni. Câștigătoare a numeroase premii și trofee la festivaluri de muzică ușoară, Nicoleta a impresionat și juriul de la Vocea României, unde s-a numărat printre finaliștii 2013. Nicoleta, împreună cu soţul ei Adrian Ţicală formează cea mai completă şi complexă formaţie de cover-uri din România, gata să transforme orice eveniment într-unul de neuitat.

Piesa în limba spaniolă, compusă de un muzician spaniol, este plasată printre primele zece în preferințele publicului. TVR1 a transmis preselecția în acest weekend, semifinalele urmând a avea loc la Focşani (21 ianuarie), Timişoara (28 ianuarie), Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) şi Sighişoara (18 februarie).

“E oficial! Pe 11 februarie vom cânta la Salina Turda in semifinala Eurovision! Nu am prieteni prin Turda, însă sper să-mi fac cât mai mulți! “, a transmis fanilor pe pagina sa de socializare artista, simţindu-se “plină de speranţă”.

Din juriul concursului fac parte: Marian Ionescu- Direcția 5, Ilinca- reprezentanta României la Eurovision 2017 cu piesa Yodel It! Ce s-a clasat pe locul 7, Nicu Patoi- cu o carieră de peste 30 de ani în industria muzicală,m Lșiliana Ștefan- compozitor, producător și textier și Viorel gavrilă- membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din bucurești.

Cei care doresc ca o slătineancă să reprezinte Româmia la Euroviopsn Song Contest 2018, Lisabona, o pot vota pe Nicoleta Țicală accesând site-ul http://eurovisionworld.com.

Melodia din concurs: