Fost primar de oraş, condus pe ultimul drum

353

Sute de corăbieni l+au condus astăzi pe ultimul drum pe fostul edil corăbian Ion Dimienescu. Fost primar al orașului Corabia atât înainte de 1989, cât și după Revoluție, acesta a murit după o lungă şi grea suferinţă ca urmare a unei boli necruțătoare.

Ion Dimienescu, fost primar în perioada 1979-1989, dar si, după Revoluție, în perioada 2000-2004. El a încetat din viață în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, la locuinţa sa din oraşul pe care l-a condus, la vârsta de 78 de ani.

Felul său de a fi şi modul în care a condus administraţia locală a făcut ca oamenii care l-au cunoscut să-i păstreze o veşnică recunoştinţă. Iată ce a postat pe pagina de socializare Dan Oltean, unul dintre angajaţii administraţiei corăbiene care au lucrat cu Ion Dimienescu.

„Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a celui ce a fost primar al oraşului Corabia în perioada 1979-1989 si 2000-2004, domnul Ion Dimienescu. O persoană deosebită, un om foarte dăruit activităţii sale şi apropiaţilor săi. S-a îndreptat către eternitate lăsând în urmă o impresie puternică asupra tuturor celor ce au avut privilegiul să îl cunoască. Vom păstra mereu cu respect şi recunoştinţă, amintirea sa vie în inimile şi sufletele noastre. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”.