Un finalist Vocea României aduce jazz-ul la Slatina

142

Adrian Nour, cunoscut mai ales după participarea la show-ul  de talent Vocea României, aduce la Slatina o seară de jazz, de Ziua Culturii Naționale.

Cele mai fredonate melodii de jazz vor răsuna de Ziua Culturii Naționale la Slatina, în sala de teatru a Centrului Cultural Eugen Ionescu Slatina. Actorul Adrian Nour, finalist în 2013 la Vocea României, un artist ce îmbină muzica și talentul actoricesc, o voce inconfundabila și o charismă fascinantă vine însoțit de instrumentiștii Alexandru Borsan- clape, Ciprian Pop- chitară, Adrian Flautistu –bass și Iulian Nicolau –tobe să ofere iubitorilor de jazz momente memorabile.

Luni, 15 ianuarie, la ora 18,30, va avea loc spectacolul „Beatles’n’ Jazz“ susținut de SpectacolArt București, organizatori Primăria municipiului Slatina, Centrul Cultural Eugen Ionescu și Asociația Culturală Center Inter Art. Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație care va putea fi ridicată de la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu începând de vineri, 12 ianuarie, ora 13,00.

Pe aceeași temă:

Teatru la Slatina, de Ziua Culturii Naționale

sau:

Oltul expune obiecte populare și face demonstrații de olărit la bulgari