Lenjerii noi pentru nou-născuții Spitalului Slatina, donate de Crucea Roșie

356

150 de lenjerii de pat noi a donat marți Crucea Roșie- Filiala Olt secției Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Acțiunea face parte din campania națională ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”.

Ați cumpărat un produs Ariel, Lenor și Pampers dintr-un magazin Profi? Atunci vă puteți lăuda că ați contribuit la dotarea a 41 de maternități din România cu peste 80 de pătuțuri noi și 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuților confortul de care au nevoie în primele zile de viață. Donația face parte din campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, iar zilele trecute pe lista maternităților a fost bifată și cea de la Slatina.

„Campania s-a desfășurat în perioada iunie – septembrie 2017 în magazinele PROFI. Beneficiind de forța brandurilor Ariel, Lenor și Pampers, Procter&Gamble a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vânzărilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante în campanie a fost direcționată către această cauză. Identificarea nevoilor imediate existente în cadrul maternităților de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roșii Române, iar distribuția materialelor a demarat în decembrie. În cadrul acestui proiect, Filiala Olt a Crucii Roșii a predat marți, 9 ianuarie, către Spitalul Județean de Urgență Slatina un număr de 150 de lenjerii pentru nou – născuți, primite în prezența echipei de conducere a spitalului și a medicului șef, secția Neonatologie, doamna doctor Alexe Lucica”, declară Simona Capisizu, directorul Crucii Roșii Olt.