Emilia Dorobanțu pune hamul pe-un… elefant

288

Una dintre vocile de aur ale Oltului, dar și din țară, solista de muzică populară Emilia Dorobanțu petrece o vacanță binemeritată pe meleaguri însorite asiatice.

Cunoscută publicului iubitor de folclor mai ales prin melodia „Pune hamul, Nicolae!”, frumoasa olteancă Emilia Dorobanțu a pus în aceste zile hamul pe-un… elefant. Aflată într-o vacanță pe meleagurile Asiei de sud-est, departe de iarna europeană și bucurându-se de clima tropicală a Thailandei, Emilia a postat pe o rețea de socializare câteva fotografii în care apare alături de soțul său într-o plimbare pe un elefant, împărtășind astfel cu fanii frumusețile uimitorului Siam.

Emilia Dorobanțu este considerată urmașa Mariei Tănase. Ea s-a lansat în muzică alături de Ansamblul „Flori de măr“ din Curtişoara, Olt și a absolvit Universitatea Națională de Muzică, secția Canto Clasic, București, impresionând prin calitățile sale vocale și demonstrând că poate cânta și alt gen la Vocea României, unde s-a numărat printre finaliști.

Ultima piesă lansată, „Iubeai neică pe ascuns” s-a bucurat de un real succes, depășind în doar o lună de zile de la lansare recordul de vizualizări pentru un videoclip de muzică populară.

Pe aceeași temă:

https://realitateaoltului.ro/2017/09/06/video-emilia-dorobantu-si-a-lansat-noul-videoclip-o-poveste-de-dragoste-pe-ritm-popular/

https://realitateaoltului.ro/2017/10/20/record-de-vizualizari-pentru-videoclipul-urmasei-mariei-tanasevideo/