Primar PSD dus la restaurant cu elicopterul

453

Omul de afaceri arădean Ovidiu Palcu și edilul comunei Bârna din Timiș au descins la bordul unui elicopter negru la un restaurant de patru stele, din Lugoj, cunoscut drept cel mai luxos din municipiu.

Inițial, edilul Dumitru Pecora, a negat că s-ar fi aflat în aparatul de zbor cu care au ajuns în parcarea restaurantului, deși a fost fotografiat în această ipostază.

Ulterior, acesta a povestit ce s-a întâmplat.

”Avem într-un sat al comunei o carieră de piatră, deschisă de o firmă mai mică, ce nu a mai putut-o duce, astfel că am căutat noi investitori. Așa am vorbit cu un prieten, om de afaceri, care e prieten cu acest om de afaceri din Arad, iar el s-a arătat interesat. A venit cu elicopterul de la Arad, am mers împreună, am survolat zona și cariera, am coborât și am vizitat-o, apoi am zburat la Lugoj. Am avut ceva emoții în timpul zborului, chiar dacă nu era prima dată când mă aflam într-un elicopter, a bătut vântul și ne-a cam scuturat. Ar fi fain să ia cariera și să vină să mă ducă cu elicopterul de două ori pe săptămână. Poate dă Domnul și o ia”, ne-a spus ediulul comunei Bârna.

După ce s-au cinstit la restaurant, primarul a plecat cu mașina înapoi în comună.