Emil Boc, chemat la audieri de procurori

37

Procurorii DIICOT l-au chemat pentru a doua oara pe fostul premier, Emil Boc la audieri, în calitate de martor în dosarul medicului Lucan.

Acesta s-a prezentat în această dimineață pentru audieri și pentru a da explicaţii după ce în spaţiul public s-au făcut acuzaţii extrem de grave.

În asocierea primăriei Cluj cu Lukmed, lucrurile sunt extrem de grave şi o să depun o listă cu toţi consilierii locali care au ridicat mâna şi care au responsabilitate foarte clară în acea asociere păguboasă pentru municipiu. Domnul Boc nu se poate ascunde după perdele în aceste zile, pentru că este direct responsabil de jaful care a fost făcut la Institutul de Urologie din Cluj. (…) Documentele arată fără putinţă de tăgadă implicarea dlui Boc şi a tuturor consilierilor locali care au votat toate facilităţile către clinica domnului Lucan’, susţine Emanuel Ungureanu, deputat USR.

Ungureanu a afirmat în repetate rânduri că medicul Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la rândul său de medicul clujean şi pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sănătate.

“El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc?”, declara recent Ungureanu.