Detalii incredibile depre polițistul pedofil.Un martor povestește ce s-a întâmplat la incidentul din 2016

64

Procurorii de la Parchetul Capitalei îl audiază în aceste momente pe agentul de la Brigada Rutieră acuzat de fapte de pedofilie.

Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei,este acuzat că a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Tot poliţistul de la Rutieră este cel care a agresat şi o fetiţă de 7 ani, în 2012, în cartierul 6 al Capitalei. Mai exact, Eugen Stan este acuzat de procurori că, pe 22 octombrie 2012, tot în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift şi pe scările care asigură legătura între etajele 4 şi 5 ale imobilului, a pupat-o pe gură şi a luat-o în braţe pe fetiţa de 7 ani.

În cazul incidentului din 2016, un martor a rupt tăcerea și a povestit ce s-a întâmplat.

“În jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip îmbrăcat în civil a început să o atace chiar când a intrat în scara blocului. Femeia a fost agresată, bătută, a început să țipe. Atunci câțiva vecini au ieșit și l-au imobilizat. Poliția a venit și l-au legitimat, iar bărbatul era cadru din ministerul de Interne. Eu nu l-am văzut atunci pe agresor. L-au prins exact când ieșea pe ușă. Era îmbrăcat într-o geacă de piele, iar mașina lui era parcată chiar la scara blocului. Au venit zilele următoare doi ofițeri ai Poliției să îmi ceară imagini din perioada când s-a întâmplat incidentul. Ei au spus că imaginile nu sunt clare, că nu au identificat persoana”, a declarat Ștefan Smeu, administratorul blocului.