Și-a MĂCELĂRIT socrul

349

Un bărbat din Grojdibodu a fost reținut sâmbătă noaptea pentru omor după ce acesta l-a tăiat cu cuțitul vinerea trecută pe socrul său, leziunile provocându-i decesul.

În noaptea dintre Bobotează și Sf Ion, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 04:00, faţă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Grojdibodu, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de omor.  Acesta și-a omorât socrul.

“În fapt, s-a reţinut că în după-amiaza zilei de 05.01.2018 inculpatul MM a exercitat acte de violenţă fizică asupra socrului său, în vârstă de 69 de ani, pe care l-a lovit, în mod repetat, cu un cuţit, ca urmare a unui conflict spontan, provocându-i leziuni traumatice care au condus la deces.”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Sâmbătă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt arestarea preventivă a criminalului, măsură dispusă pentru o durată de 30 de zile.