Militar orbit de gelozie, l-a bătut crunt pe rivalul său

96

Un tânăr de 18 ani din localitatea bistriţeană Lechinţa a fost bătut de un militar în vârstă de 39 de ani, acesta susținând că tânărul împreună cu socrul  militarului l-au atacat.

Băiatul se zbate între viaţă şi moarte, la secţia ATI a Clinicii de Chirurgie nr. 1 din Cluj-Napoca, iar agresorul este cercetat de Parchetul Militar.

Militarul susține că socrul său a venit în vizită și a fost primit în casă, pentru ca mai apoi să își facă apariția și tânărul de 18 ani , și amândoi l-au atacat.

„E din localitatea Lechinţa, judeţul Bistriţa-Năsăud şi după ce-a ieşit a apărut ca din pământ un tip cu o cagulă trasă pe cap şi mănuşi pe mâini. Ambii m-au atacat: socrul cu pumnii şi picioarele, iar cagulatul cu o bâtă. Din fericire aveam după uşă, rămasă de la revelion, o sticlă goală de şampanie şi – după ce l-am pus pe fugă pe socru – am reuşit să-i ard cu ea una în cap cagulatului, după care i-am luat băţul şi l-am rupt de spinarea lui. L-am terminat repede pe individ, am înţeles că e un tânăr originar de prin Giurgiu, pe care-l adusese socrul ca să mă bată împreună”.

Imediat după bătaie la fața locului a sosit o ambulanță de la Municipal Gherla însă, dată fiind starea gravă în care se afla tânărul, medicii prezenţi la faţa locului au chemat o ambulanţă specializată care să-l transporte la Cluj-Napoca.