Ministrul Stănescu – contract semnat cu altă primărie olteană

341

Astăzi a venit rândul Primăriei Osica de Sus să semneze contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării privind modernizarea infrastructurii.

A doua primărie din Olt se poate lăuda cu contractul de finanţare semnat cu ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu. Astăzi a venit rândul edilului comunei Osica de Sus să fie mândru că modernizarea drumurilor din trei sate intră în linie dreaptă.

“Anul 2018 aduce vești bune penntu dezvoltarea comunei Osica de Sus! Astăzi am fost la sediul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice pentru a semna contractul de finanțare al proiectului “Modernizare străzi în Osica de Sus, Greci și Ostrov” proiect care va cuprinde asfalt, șanțuri și podețe în lungime de 6,5 km cu o valoare de 9.447.005 lei.”, declară primarul Gheorghe Manicea.

Proiectul este finanţat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, fiind aprobat în vară alături de proiecte ale 109 autorități locale din Olt.

https://realitateaoltului.ro/2017/07/26/drumurile-noastre-vor-fi-asfaltate-care-sunt-localitatile-ce-primesc-bani-pentru-infrastructura-rutiera/

Osica de Sus se poate lăuda cu una dintre cele mai mari sume probate din cele 206 proiecte oltene ce vizează drumuri, apă și canalizare, unități de învățământ sau unități sanitare. Valoarea acestora se ridică la aproape 825 milioane lei.

https://realitateaoltului.ro/2018/01/04/la-scarisoara-drumurile-de-pamant-raman-doar-amintire-contract-semnat-cu-ministerul-dezvoltarii/