Un renumit politician transportat la spital. El a fost rănit într-un accident rutier

335

Aurelian Mihai, fostul deputat PPDD, a fost implicat astăzi într-un accident rutier, în timp ce se îndrepta spre Bucovina, unde a făcut Revelionul. Acesta are leziuni ușoare, în ciuda faptului că s-a rostogolit cu mașina de patru ori. Accidentul a avut loc între Buzău și Râmnicu Sărat.

“Trecuserăm de Buzău. Eu eram pe scaunul din dreapta. Şoferul, un prieten, conducea foarte bine. Tocmai ce terminasem să vorbesc la telefon cu mama. La un moment dat, prietenul meu a pierdut controlul maşinii. Din sens opus venea un TIR, care ne claxona. Totul a durat foarte puţin. Nu reţin decât imaginea geamului care se sfărâma înspre mine. Persoana care a făcut expertiza mi-a zis că, de fapt, maşina s-a rostogolit de patru ori”, a scris Aurelian Mihai pe pagina sa de socializare.

Fostul deputat a mai precizat că după accident a fost transportat la spital, unde medicii au constatat că are doar câteva leziuni minore, printre care o entorsă cervicală.

”Atunci când ţi se oferă o a … doua, în cazul meu, mai mult decât a doua, aduci mulţumiri oricui, te rogi ca nimeni să nu cunoască vreodată suferinţa, ca să nu treacă prin experienţa neplăcută prin care ai trecut şi mai ales încurajezi, te rogi pentru liniştea sufletească a celor aflaţi lângă tine în momentul accidentului, de la mic la mare, de la şofer la cei aflaţi pe bancheta din spate a maşinii. Atunci când scapi teafăr, poţi spune cu toată încrederea că, ci veghează şi-I mulţumeşti”, a mai scris acesta.