A murit într-un accident produs chiar de fiica sa

356

Vineri dimineaţă pe şoseaua ce leagă municipiul Buzău de localitatea Spătaru, a avut loc un accident grav, în care o persoană a decedat, iar alte 3 au fost rănite.

Tanara, de 27 de ani, se deplasa spre București împreună cu mama sa, ea fiind cea care a produs cumplitul accident, după ce a efectuat o depășire si a pierdut controlul autoturismului.

Mașina a derapat si a fost izbită de un autoturism care venea pe sensul opus. Mama șoferiței a murit și alte trei pesrsoane au suferit răni ușoare.

Victima, o femeie de 59 de ani, mama șoferiței, a fost proiectată la câțiva metri de autoturism, prin geamul portierei din spate.

Mai multe ambulanțe au preluat încă trei victime din cealaltă mașină. Acolo se aflau trei femei, între care o adolescentă de 17 ani, care au ajuns la spital cu leziuni ușoare.

“Accidentul s-a produs pe Şoseaua Spătarului din Buzău. Un şofer a încercat să depăşească un camion în timp ce de pe contrasens se apropia un alt autoturism. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.