PSDiștii slătineni, petrecere de Sfântul Ștefan

406

Social-democrații din Slatina și-au rezervat seara de Sfântul Ștefan colegilor din organizație. Ei au luat parte la o petrecere oferită de șefi de la care nu au lipsit senatorul Renică Diaconescu, deputatul Marius Iancu și președintele executiv al organizației județene Marius Oprescu. Petrecerea a avut loc la cortul de pe Dealul Grădiște, administrat de Cristi Ghenciu.

Câteva sute de social-democrați slătineni au acceptat invitația liderilor organizației la o întâlnire informală în care să socializeze, dar și să le transmită șefilor propuneri pentru programul activităților ce urmează a fi desfășurate în 2018. Totodată, s-a făcut și un bilanț a lui 2017, din punct de vedere politic și administrativ.

Iată ce a scris pe pagina sa de facebook deputatul MArius Iancu:

,,Mă bucur de fiecare dată când pot să petrec câteva ore alături de colegii mei din PSD Slatina. Sunt oameni alături de care am muncit în campaniile electorale, oameni dedicați și implicați în viața comunității slătinene. Avem multe de povestit, avem multe proiecte pentru anul viitor, așa că este o seară cu totul specială. Suntem la finalul unui am destul de dificil în care am învățat cu totii că trebuie să comunicam foarte bine cu oamenii care ne-au acordat încrederea și că trebuie să fim uniți. Asta îmi doresc și pentru anul 2018. Unitate, înțelege, dialog și sa avem încredere că suntem pe drumul cel bun,, a scris pe pagina sa de socializare deputatul Marius Iancu.