POLIȚIȘTI CORIGENȚI Bogdan Voica a picat concursul pentru șefia Circulației oltene

834

Comisarul Bogdan Voica nu a reușit să obțină minim 7, notă care să-i permită să ocupe prin concurs funcția de șef al Poliției Rutiere Olt. El a fost singurul candidat pentru acest post. El va rămâne, însă, la șefia acestei structuri, cu delegație.

Bogdan Voica a obținut, potrivit informațiilor făcute publice pe site-ul IPJ Olt, nota 4,46. În ciuda notei de corigență, el va rămâne la conducerea Serviciului de Poliție Rutieră din cadrul IPJ Olt, fiind împuternicit în acest sens după pensionarea comisarului șef Ilie Roșu.

Astăzi au fost făcute publice și rezultatele obținute de polițiștii care și-au dorit o funcție de conducere și au participat la concursurile organizate în acest sens. După cum v-am informat, un alt polițist corigent este și Marian Bărbulescu, singurul candidat întrat în concursul organizat pentru șefia Poliției Slatina. El a obținut 4,52.

Singurul post ocupat prin concurs este cel de șef al Poliției Municipale Caracal. Cel care-i va coordona pe polițiștii din cel de-al doilea municipiu este Nicolae Mirea care a primit nota 7,95. Acesta a fost și singurul candidat la șefia unei structuri polițienești care a avut contracandidat.