Olteanul Gaciu, o VOCE de 100.000 lei. A ajuns în FINALĂ

340

Olteanul Constantin Gaciu se numără printre cei șase finaliști ai celui mai mare concurs de talente din folclorul românesc. Moș Crăciun i-a adus mult-așteptatul cadou al recunoașterii valorii sale.

Urmărit de 1.005.000 de români, potrivit vârfului de audiență înregistrat la ora 23.11 în seara de Ajun de către TVR1, Constantin Gaciu  a reușit să impresioneze și de această dată juriul show-ului difuzat de televiziunea națională și prezentat de Iuliana Tudor.

Emisiunea Vedeta Populară difuzată în seara de Ajun a adus în fața juriului 9 concurenți câștigători ai edițiilor jurizate de Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Laura Lavric, Constantin Enceanu şi realizatoarea TVR Elise Stan, printre care și Constantin Gaciu, câștigător al ediției cu numărul șapte. În semifinală, concurenții au interpretat câte un colind din zona pe care o reprezintă, dar și câte o melodie din folclorul minorităților din România. Iar olteanul în vârstă de 36 de ani, născut la Coteana, nu a dezamăgit nici de această dată publicul și juriul.

În urma preselecțiilor realizate în mai  multe orașe ale țării, Iuliana Tudor și Elise Stan au selectat 54 de voci, Oltul fiind reprezentat în emisiunea- concurs de trei olteni: Constantin și Cosmin Gaciu și Cosmin Scheanu.

6 concurenți merg mai departe, în finala din ultima zi a anului: Marian Buzilă din Valea Vinului, Bistriţa Năsăud; Mihai Moldovan, din Idicel Pădure, judeţul Mureş; Andrada Iordache, Bezdead, Dâmboviţa; Alexandra Chira, Plopiş, Sălaj; Ana Anuţoiu, Deva, Hunedoara şi Constantin Gaciu, din Olt. Ei vor concura pentru titlul de Vedeta populară şi marele premiu de 100.000 de lei. Finala va fi difuzată pe TVR1 duminică, 31 decembrie, începând cu ora 20.00.

Constantin Gaciu este o Vedetă Populară. El l-a avut concurent chiar pe fiul său Cosmin