TRAGEDIE înainte de Crăciun. Doi bărbaţi au murit, alte patru persoane au fost rănite

271

Un gra accident de circulaţie a avut loc în această seară pe DN 65, la ieşirea din Işalniţa spre Filiaşi. Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit, una dintre ele răsturnându-se ulterior.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi echipaje SMURD. Din păcate, echipele de salvatori nu au mai putut face nimic pentru salvarea vieţii a doi bărbaţi. Ele au acordat primul ajutor celorlalţi pasageri ai autoturismelor implicate în accident. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele informaţii, ele sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit IPJ Dolj,accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Şoferul unui autoturism nu s-a asigurat la manevra de întoarcere și a intrat în coliziune cu un Volkswagen care circula regulamentar și în care se aflau cinci persoane.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute, alternativ pe un fir, în ambele sensuri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. În cauză a fost deschis dosar pentru omor din culpă. IPJ Dolj nu a făcut publice numele victimelor.