Politicienii au readus ,,Zâmbetul de Sărbători” pe chipul unor copii

62

Campania „Zâmbetul de Sărbători”, desfăşurată de PES Activists Olt, a continuat în aceste zile. Oameni politici, şefi de instituţii au readus zâmbetul pe chipul multor copii din familii cu posibilităţi reduse din judeţ.

După fostul consilier judeţean George Şofaru, rând pe rând alţi social-democraţi au readus zâmbetul pe chipul unor copii, împodobindu-le bradul mult visat. Cu sprijinul lui Cătălin Rotea, Sorin Brătoi şi al Corinei Sulger, bucuria Crăciunului a coborât în casele unor olteni prin intermediul brăduţului împodobit de politicieni alături de copii.

Astăzi a fost rândul Corinei Sulger, președinta a Organizației de Femei Social Democrate – Slatina.

,,Copiii reprezinta resursa de viitor a tarii, de aceea investitiile in ei sunt cele mai fructuoase pe termen lung.
Doamna Corina Sulger, președinte a Organizației de Femei Social Democrate – Slatina, s-a alăturat campaniei #Zambetuldesarbatori și a adus un strop de bucurie în casa și în inima unor copii cu rezultate excelente la învățătură! Astfel de persoane merita luate drept exemplu și sa reprezinte un etalon pentru ceilalți. #PesActivitsOlt îi mulțumește pentru ca a răspuns cu entuziasm apelului lansat prin campania noastră și îi încurajează și pe ceilalți ca pe viitor sa o urmeze în asemenea fapte! ” au postat pe pagina de socializare cei de la #PesActivistOlt.

Primul consilier județean care și-a donat indemnizația copiilor nevoiași

Iată că se poate ca politicienii să-şi rupă din preţiosul lor timp pentru a face cevacare merită cu adevărat atenţia celor care i-au ales. Aşteptăm momentul în care ,,greii” se vor coborâ printre ,,muritori” şi vor reveni nemuritori pentru sufletele frumoase ale unor copii.