Criminala de la metrou, circ în fața judecătorilor

145

Tupeu incredibil al criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a făcut un circ incredibil în faţa judecătorilor. Aceasta ar fi avut o cădere nervoasă în boxa acuzaţilor, la înfăţişarea judecătorească. Femeia ar fi izbucnit în lacrimi la un moment dat şi a urlat la acuzatori că este nevinovată şi, de fapt, ei sunt criminalii, anunţă observator.tv.

“Criminalii! Sunt nevinovată, criminalilor!”, a urlat femeia, cu lacrimi în ochi, după care a spus că ea este în greva foamei de 23 de zile şi vrea să fie pusă imediat în libertate, considerându-se nevinovată. Judecătorii nu au fost de acord cu ea şi ucigaşa rămâne în arest preventiv.

Magdalena Şerban a recunoscut că le-a împins pe cele două fete, dar nu cu intenţia de a le omorî, ci doar pentru că au deranjat-o într-un fel. Ea spune că n-a văzut că vedea metroul nici în cazul Alexandrei, fata care a scăpat ca prin minune, nici în cazul Alinei Ciucu, tânăra care a murit pe şine, spulberată de metrou. Magdalena Şerban susţine că atacul asupra Alexandrei a fost doar o discuţie, iar despre gestul care a dus la moartea Alinei Ciucu, femeia a precizat că a fost ceva similar, mai spune sursa citată.