Primul consilier județean care și-a donat indemnizația copiilor nevoiași

832

Campania PES Activists continuă la Olt, cu cea de-a doua familie beneficiară a atenției oferită de oameni politici care au răspuns pozitiv demersului de a aduce sărbătoare și în casele nevoiașe. Consilierul județean George Șofaru și-a donat acestei campanii prima indemnizație.

Primul social-democrat oltean care a răspuns pozitiv campaniei „Zâmbetul de sărbători“ inițiată de PES Activists România a fost Rădița Piroșca, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, iar aseară a venit rândul consilierului județean George Șofaru, proaspăt investit în această funcție.

Șofaru și-a donat prima indemnizație și, alături de 3 studente de la Facultatea de Management – Filiala Slatina, a dăruit un zâmbet de sărbători unei familii, ale cărei fete au rezultate foarte bune la învățătură.

Campania este organizată pentru cel de-al patrulea an consecutiv și au răspuns pozitiv demersului de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor ai căror părinţi nu le pot oferi de Crăciun cadouri şi un brăduţ mai mulţi social – democraţi olteni: Cătălin Rotea, Corina Sulger, Rădiţa Piroșca, Renică Diaconescu, Sorin Brătoi, Adelin Bărbulete, George Şofaru, Cristina Tudosie, Diana Dragomir, Antonio Ghiță și Florin Iordache. Social-democrații nu se vor limita doar la oferirea cadourilor mult-aşteptate de micuţi, ci vor discuta și interacționa cu copiii în jurul bradului de Crăciun, pe care îl vor împodobi împreună.