Doina Oltului, colindată de viitorii soliști

111

Viitori mari soliști ai muzicii populare, acum încă mici vedete, au călcat astăzi pragul Ansamblului Folcloric Profesionist “Doina Oltului” din Slatina. Deocamdată, din postura de colindători, directorul Ion Crețeanu primindu-i cu drag și căldură și oferindu-le daruri.

Artiștii de renume ai Oltului au fost astăzi nu cei care au cântat publicului, ci cărora li s-a cântat. Au îndrăznit să se prezinte în fața lor și să-și arate talentul, dar și de a împărtăși bucuria apropierii Crăciunului mici vedete din tot județul, care au colindat cu drag la sediul Ansamblului Folcloric Profesionist “Doina Oltului”. Directorul Ion Crețeanu i-a primit cu drag, bucuros de oaspeți, i-a ascultat, le-a dat sfaturi utile și i-a răsplătit cu cadouri.

Ansamblul a fost colindat de elevi de la școli din Redea, Caracal, Potcoava, Balș sau Slatina, printre ei numărându-se și mici artiști ce s-au făcut remarcați pe scene naționale, elevi ai Școlii Populare de Arte Slatina: Grupul Vocal Mlădițele Oltului, pregătit de prof. Victorița Cică, la rându-i un îndrăgit solist al Ansamblului Doina Oltului.

Cu colindul la Doina Oltului

Publié par Mlădițele Oltului sur mercredi 20 décembre 2017