SCANDALOS! Videoclip de manele filmat în biblioteca Universității de medicină

222

Videoclipul unei piese cântată de Carmen Şerban a fost filmat în biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti iar studenții s-au revoltat.

A fost demarată o anchetă internă pentru a stabili cine a dat acordul, după cum spune rectorul instituţiei, academicianul Ioanel Sinescu.Cântăreaţa susţine că este ”o melodie decentă“.

Un student indignat după ce a văzut videoclipul,a transmis medicului cardiolog Vasi Rădulescu,acesta semnalând de asemenea videoclipul.

„Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat în biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au călcat, cândva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota şi Victor Babeş. Aici s-a ajuns, la o asemenea prostituţie pentru câteva mii de euro, probabil, într-una din cele mai importante instituţii academice din ţară. Eu, ca student, sunt profund dezamăgit. Îmi va fi greu să mai intru la fel în bibliotecă. Nu mai spun că, la unele cărţi, «pipăite» atât de tandru de doamna manelistă, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi şi valoroase, iar noi suntem doar studenţi, nu manelişti“, a scris studentul.