A amenințat că se aruncă de pe totemul publicitar de la mallul din Galați

86

Marți, în Galați, un bărbat s-a urcat pe totemul publicitar de la mallul din Galați și a amenințat că se aruncă.

Bărbatul are vârsta de 38 de ani și a ameninţat că se aruncă în gol de pe totemul publicitar înalt de 30 de metri, reclamând că poliţiştii locali i-ar fi dat cu un spray lacrimogen în ochi.

La faţa locului au sosit echipaje de la Poliţia Locală, Poliţia Naţională, ambulanţă şi pompieri.

Bărbatul striga că noaptea trecută un echipaj de la Poliţia Locală, care l-a legitimat, i-ar fi dat cu spray lacrimogen în ochi.

“Bărbatul, luni noaptea, a fost depistat de poliţiştii locali în zona mall-ului, având asupra sa un bagaj voluminos. Ţinând cont că exista o plângere că în zonă s-au furat lucruri puse la uscat, poliţiştii locali l-au oprit şi l-au legitimat. Mai apoi, acesta a fost lăsat să plece. La nivelul Poliţiei Locale a fost demarată o anchetă, iar din primele verificări nu se confirmă spusele bărbatului, adică nu s-a folosit spray-ul lacrimogen”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Matei.

Bărbatul a coborât de pe totem, după ce a cerut să îi fie aduşi soţia şi copilul şi după ce au plecat şi autospecialele de poliţie. El a fost dus cu o maşină la sediul Poliţiei Locale, unde a fost predat poliţiştilor de la Poliţia Naţională.