Expoziție de artă plastică semnată Iohana Popescu, în Parlamentul României

275

Slatineanca Iohana Popescu a deschis expoziția #Veritas, de pictură pe sticlă și vitraliu, la Sala de Expoziții “Constantin Brancusi” din Palatul Parlamentului. La deschiderea expoziției au fost prezenți o serie de parlamentari printre care s-au aflat şi deputaţii olteni Alexandru Stănescu, Marius Iancu, Dan Ciocan , dar şi inspectorul şef al ISC, Emil Albotă. Cu toţii au avut cuvinte de laudă pentru această expoziţie şi i-au urat autoarei mult succes şi inspiraţie.

,,Am fost prezent la expoziția de pictură pe sticlă și vitraliu #Veritas, desfășurată la Sala de expoziții de artă “Constantin Brâncuși” din Palatul Parlamentului! Felicitările mele slătinencei noastre Iohana Nichita pentru frumoasa expoziție!“, a scris pe pagina sa de socializare deputatul Alexandru Stănescu, preşedintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor.

,,Ii cunosc pasiunea picturii pe sticla, ii admir operele, ii apreciez talentul si ii admir sufletul curat. Astazi am avut ocazia (o data in plus) de a o felicita personal pe autoarea expozitiei de pictura pe sticla si vitraliu #Veritas, slatineanca Iohana Popescu. Vernisajul de exceptie a avut loc la Palatul Parlamentului. Felicitari, Iohana!” a scris secretarul de stat Emil Albotă.

,, Felicitări pentru o asemenea inițiativă, mult succes și inspirație, Iohana!” şi ,,Felicitări si mult succes , Iohana!” au scris pe paginile de facebook şi deputaţii Marius Iancu şi Dan Ciocan.

Iohana Popescu a absolvit Liceul de Artă „Marin Sorescu” Craiova – secţiunea „Artă monumentală”, fiind licențiată în Conservare – Restaurare – artă plastică şi decorativă. Ea este restaurator în cadrul Muzeului Judeţean Olt şi predă educaţie plastică.