FOTO/ ACCIDENT GRAV. Patru mașini implicate, 9 PASAGERI

89

Carosabilul umed și nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers au făcut astăzi după-amiază ca două persoane să ajungă la spital, după ce  patru autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN65, în Valea Mare. În mașini se aflau opt persoane și un copil.

SMURD Slatina și Ambulanța au intervenit după-amiază la un accident în care au fost implicate 4 autoturisme în care se aflau 8 adulți și un copil. Circulația a fost oprită zeci de minute pentru intervenția echipajelor. Un autoturism, în care se aflau un bărbat și o femeie, a derapat în șanț. A doua mașină, în care se aflau doi tineri din Craiova, a pus frână și a fost lovită din spate de altă mașină în care se aflau un bărbat și o femeie și un copil de 4-5 ani.  Cea de-a doua mașină a fost proiectată pe contrasens. La spital, au ajuns șoferul și pasagera din cea de-a doua mașină.

„Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Craiova, cu dureri la cap, membrul superior drept si excoriații la membrele inferioare, a fost transport la UPU Slatina de SMURD. Iar pasagera, aproximativ de aceeași vârstă, tot din Craiova, cu dureri la cap a fost transportată de SAJ. Ambele victime erau conștiente. A mai fost asistată o femeie, cu atac de panică. Era pasagera în autoturismul care circula din sens invers, dar a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.