Localnicii din Valea Mare nu vor mai da în gropi. Primarul a dat… marea semnătură

165

 

Infrastructura de la Valea Mare va fi pusă la punct. Edilul a anunțat semnarea cu reprezentanții ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a unui contract ce prevede asfaltarea drumurilor comunale.

Locuitorii din Valea Mare au primit vestea că va începe marea asfaltate pe o rețea de socializare. Edilul Daniel Iancu a anunțat semnarea contractului de finanțare a lcurărilor prin care se vor asfalta 13 km de drumuri satele aparținătoare comunei.

,,Un moment important pentru oamenii din comuna Valea Mare!
Cel mai important proiect din Platforma Program – platformă pe care eu am prezentat-o dumneavoastra in momentul in care am decis că IMPREUNA trebuie SA CONSTRUIM VALEA MARE – a devenit realitate!
Dupa o muncă de mai bine de un an de zile, proiectul privind asfaltarea drumurilor comunale din Valea Mare a fost depus la MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE, ADMINISTRAȚIEI PUBLICE SI FONDURILOR EUROPENE in luna septembrie 2017, iar miercuri, 13 decembrie 2017, am semnat contractul de finantare pentru asfaltarea a 13 km de drumuri comunale cu Ministerul.
In cadrul acestui proiect urmeaza a fi asfaltate drumuri din satele: Turia Deal, Turia Vale, Zorleasca, Bîrca (Catanesti), Satul Nou, Tobosari, Valea Mare si Valea Mare Veche,, scrie efilul pagina sa de facebook.