Grigore Cartianu lansează volumul “600.000”, la Slatina

162

Mâine, Grigore Cartianu, în parteneriat cu PNL Olt, își lansează la Slatina noua sa carte, dar și volumele despre Revoluție.

Autor a 9 volume, primele 8 fiind vândute într-un tiraj total de peste 350.000 de exemplare, ziaristul și scriitorul Grigore Cartianu vine mâine la Slatina pentru a lansa noul volum “600.000”. Evenimentul organizat în colaborare cu PNL Olt va avea loc începând cu ora 14.00, în Sala Primavera a Hotelului Parc.

După ce și-a lansat volumul la Târgul de carte Gaudeamus de la București, Grigore Cartianu vine la întâlnirea cu publicul printr-un turneu național de trei săptămâni prin Ardeal, Banat și Oltenia.

Lansarea va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu cărții -manifest, cu subtitlul “Fenomenul #Rezist. Povestea celei mai ample rezistențe civice din istoria României”, urmată de un dialog cu publicul și o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cărțile sale, care pot fi procurate la fața locului. Intrarea este liberă.

Din 2006, Grigore Cartianu s-a dedicat cu pasiune elucidării evenimentelor sângeroase din decembrie 1989. Este singurul publicist român care a reconstituit în detaliu ultimele zile ale dictatorului român şi care a demonstrat, cu dovezi zdrobitoare, că răsturnarea lui Ceauşescu s-a produs printr-o lovitură de stat.

Cărțile din seria de autor Grigore Cartianu: „Sfârșitul Ceaușeștilor” , „Crimele Revoluției” , „Teroriștii printre noi” , „Cartea Revoluției” , „Jurnalul unui puci ratat”, „Miracolul din noiembrie”,  “600.000”,  „Hagi”  și „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun” – film pe DVD.