Schimbări majore la Raiffeisen pentru anul 2018.Clienții vor fi informați

86

Prezentă în România cu 466 de unități și peste 1.200 de ATM-uri, instituția pregătește noi modificări importante pentru anul 2018.

Raiffeisen este instituția care are 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si  5.600 de companii, și își va simplifica portofoliul de produse oferite clienților, începând cu 2018.

Începând de anul viitor, Raiffeisen Bank nu va mai oferi servicii de tranzacționare cu acțiuni, titluri de stat și alte instrumente financiare intermediate pe piața bursieră, în numele și pentru clienții săi.
“Continuăm eforturile de simplificare a activității bancare, în special în contextul noilor reglementări europene care au ca efect creșterea complexității și a costurilor aferente serviciului de tranzacționare de instrumente financiare, în condițiile în care cererea pentru astfel de produse rămâne modestă pe ansamblul pieței locale. Vom continua să oferim clienților noștri fondurile de investiții administrate de Raiffeisen Asset Management și servicii dedicate segmentelor Premium și Private Banking”, a spus James Stewart, vicepreședintele pentru Trezorerie și Piețe de Capital al Raiffeisen Bank.

“Vom continua sa fim activi pe piața de oferte publice inițiale și secundare, cât și în tranzacțiile de private equity și M&A, domenii unde observăm o cerere în creștere și avem expertiza de calitate și experiență semnificativă”, a precizat James Stewart.
În perioada imediat următoare, clienții care utilizează produse și servicii Raiffeisen Bank din categoriile menționate vor fi informați individual despre soluțiile și termenele de transfer ale portofoliilor proprii.