Doi olteni promovează România

97

Secretarul de stat Daniel Botănoiu și deputatul de Olt Alexandru Stănescu sunt invitați la evenimentul ,,PROMOVĂM ÎMPREUNĂ ROMÂNIA”, zece echipe de studenți în domeniul agricol prezentând proiecte de marketing.

Facultatea de Management din cadrul U.S.A.M.V. București, care are deschisă și în Slatina o filială,  împreună cu Federația Națională PRO AGRO organizează vineri evenimentul ,,PROMOVĂM ÎMPREUNĂ ROMÂNIA”.

Printre speakerii invitați se numără oltenii Daniel Botănoiu, secretar de stat MADR și deputatul Alexandru Stănescu, prereședinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

În cadrul acestui eveniment se dorește promovarea în scop didactic a afacerilor reale cu produse agroalimentare românești reprezentative, produse cu istorie și tradiție, lucrul în echipa, inițiativa, ideile, filme de promovare, mini-stand-uri, materiale promoționale personalizate, campanii de sampling și interviuri în teren. Ideea centrală cu care va defila evenimentul: ÎNVĂȚĂMANTUL  și INOVAREA, sunt tinerii, viitori antreprenori dornici să se pregătească cât mai bine pentru ceea ce vor face în viața reală, în viitor.

Vor fi 10 echipe cu stand propriu de la Specializarea Inginerie Economică în Agricultură și Inginerie și Management în Alimentația Publica și Agroturism  și una pentru Liceul Sf. Antim IVIREANU și Colegiul Grigore CERCHEZ. Tinerii vor susține proba creativității în realizarea proiectelor de marketing.