Spiridușii Moșului trudesc de zor la Palat

59

În această săptămână, spiriduşii lui Moș Crăciun trudesc de zor în atelierul de la Palatul Copiilor Adian Băran Slatina, mâinile lor dibace confecționând diverse obiecte specifice Sărbătorilor de Iarnă. Ieri, la activități s-a alăturat și Clubul Talente de năzdrăvani din cadrul Bibliotecii Județene.

E vremea colindelor, e vremea când copiii împodobesc bradul și se bucură de fiecare ornament sau luminiță de Sărbătoare. Iar atunci când ornamentele sunt realizate chiar de ei, bucuria copiilor este și mai mare. În această săptămână, numeroși copii ai Palatului trudesc de zor pentru a realiza cele mai frumoase ornamente, numai bune de agăţat în brăduţul de Crăciun. Astfel, spiridușii Moşului, îndemânatici şi talentaţi, realizează în atelierul deschis până vineri tot felul de minunăţii.

Lor li s-au alăturat ieri alţi copii talentaţi de la clubul de talente al Bibliotecii Judeţene, iar la atmosfera specială au contribuit şi poveştile despre Moşul cel Bun. Rezultatul a fost unul mulţumitor atât pentru cei mici, cât şi pentru îndrumătorii lor.

“Biblioteca Judeţeanaă Ion Minulescu- Clubul Talente de năzdrăvani de la Sala multimedia, Gina Ilie, Moni Mimi, Iuliana Ionica, în colaborare cu Palatul Copiilor Adrian Băran, prof. Şoaică Valerica, a desfăşurat ieri la Palatul Copiilor activităţi creativ – educative: am lucrat crenguţa de brad şi am ascultat legenda bradului, am admirat frumoasa expoziţie cu lucrări ale copiilor şi, cu această ocazie am vizitat noul sediu al Palatului Copiilor, o clădire modernă, dotată la cele mai înalte standarde, cu săli de curs, ateliere, săli de balet, vestiare, cabine de duș, echipamente audio-video, foto, multimedia și IT. Felicitări tuturor copiilor!”, declară Luminiţa Ivănescu, bibliotecar.

Publié par Ivanescu Ileana Luminita sur lundi 11 décembre 2017